Palvelumme

Riverside Timers kuljettaa kalustonsa vartavasten ajanottotoimintaa varten rakennetulla vaunullaan. Radan pystytys ja purku sujuvat rutiinilla ja kumpainenkin puristus vie miehistöltämme reilut pari tuntia. Viimeaikaisten “mittausten” mukaan olemme pimeässä hivenen tuosta hitaampia.

Timers-miehistö ajanottokeikalla koostuu 4-5:stä henkilöstä, joista suurimmalla osalla on 15-20 vuoden kokemus eri tapahtumien sujuvasta läpiviemisestä. Jopa todella harvoista laite- tai ratakalustorikoista on selvitty nopeasti ja kilpailut ovat voineet jatkua.

Kuusi
Riverside Timers pyrkii olemaan edelläkävijä käytetyn ratatekniikan osalta. Esimerkiksi lähtökuusemme on Suomen ensimmäinen LED-teknologiaan perustuva. Kuusi on tärkeä osa jokaista kisalähtöä ja valitsemamme ratkaisu mahdollistaa virheettömän ja näkyvän toiminnan säässä kuin säässä.

Näyttötaulut
Näyttötaulumme mahdollistavat yleisölle mukavasti seurattavan tapahtuman. Lähdöön jälkeen näytämme vähintään ET:n (elapsed time) sekä loppunopeuden. Lisäksi voimme näyttää 60ft:n eli ajan 18m lähdöstä lähdön tapahduttua sekä voittomarginaalin sekunteina kuljettajien ylitettyä maaliviivan.

Aikakortit
Timers laitteisto lähettää “aikakortin” kilpailijalle myös tekstiviestinä heti lähdön jälkeen. Tämä tapahtuu vain siinä tapauksessa, että meillä on tiedossa osallistujan GSM-numero. Toki aikakorttipisteestämme saa edelleen aikakortin myöskin perinteisemmässä muodossa eli paperilla. Aikakorttiimme tulostetaan tällöin kaikki kilpailijan lähdöt ajojärjestyksessä vertailujen helpottamiseksi.

Rynnäkköjuontaja
Asiansaosaava selostus kruunaa kisat! Vaikka näyttötaulumme jakavatkin riittävästi informaatiota niitä tuijottaville, niin mikään ei tuo tapahtumaan tunnelmaa enemmän kuin mikrofonin varressa syntynyt ja elänyt selostajamme Iku Viitanen. Hänenkin palveluja voi ja kannattaa meidän kauttamme kysellä.