Riverside Timers Testaa ja Rassaa 2022

VAIN TESTAAJILLE, EI YLEISÖTILAISUUS

Järjestämme testipäiviä alkavalla kaudella Oripäässä, Kiikalassa ja Räyskälässä. Näistä Oripää on varmuudella 1/8 mailin tapahtuma. Räyskälässä on uusi pinnoite, mutta vielä ei ole varmaa riittääkö käyttöön saatavan alueen pituus varttimailiin. Tämä selvinnee lähiviikkoina. Kiikala on alueena kaikin puolin ok varttimailiin.

Toimimme tällä hetkellä käytettävissä olevan tiedon varassa ja ajamme täyttä matkaa niillä radoilla, joilla olosuhteet sen sallivat. Eli Kiikala 1/4… ja Räyskälä niinikään 1/4 pienin varauksin. Voi olla, että ennen tapahtumia ilmenee uutta tietoa joko kattojärjestön tai viranomaisten suunnalta. Tässä tilanteessa toimimme luonnollisesti sen mukaisesti. Harmillista että varoaika tulee jäämään lyhyeksi kun kausi on nyt jo alkamaisillaan. Lisäämme tietoa kun uutta ilmenee.

14.5. Oripään lentokenttä 1/8, 11.6. Kiikalan lentokenttä ja 3.9. Räyskälän lentokenttä (uusi pinnoite) kiihdytysajokkien harjoituspäivä. Paikalla Riverside Cruisersin ajanottoryhmä -Riverside Timers- palveluineen. Saat ajostasi aikakortin ja heti maaliviivan ylitettyäsi sms-viestin.

Ilmoittautuminen tapahtumiin vain netin kautta viimeistään tapahtumaa edeltävänä keskiviikkona (11.5., 8.6. ja 31.8.) tai enimmäisosallistujamäärän täyttyessä. Huomioi että otamme tapahtumaan max. 100 testaajaa. Rajoituksella taataan osallistujille mahdollisimman monta lähtöä. Määrän tullessa täyteen, ilmoittautumissivu poistetaan näkymästä. Toimimalla ajoissa et jää nuolemaan näppejä.

9.00 alkaen ilmoittautuminen (=numerolappujen jako) ja silmäys ajoneuvon kuntoon (akun kiinnitys, letkut yms.)

10.00-17.00 testaa ja rassaa

Osallistumismaksu Oripää 70€ / ajoneuvo, Kiikala ja Räyskälä 80€/ ajoneuvo.

Ilmoittaudu tästä

Selkeästi katuautoksi laskettavassa autossa vaadittavat varusteet: Kypärä ja turvavyö, pitkälahkeiset housut, pitkähihainen paita ja umpinaiset kengät. Lannevyö riittää 1969 ja vanhempaan katuautoon. Kolmi- ja nelipistevyöt suositeltavat. Nopeammille autoille vaatimukset turva- ja ajovarusteista FHRAn sääntökirjan mukaan. Moottoripyörillä aina luokiteltu kypärä, ajopuku ja hanskat

Varikkopressu vaaditaan auton alle.

Huomioi terveysviranomaisten suositukset ja -määräykset.

Huomio myös mahdollinen voimassa oleva metsäpalovaroitus!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.